torsdag 7 januari 2016

Problem med köksfläkten

Vi fick idag ett mail från vår köksleverantör HTH att den frihängande fläkt vi valt ovan vår köksö nu helt plötsligt inte kunde fås i vitt utförande. Alltid tråkigt när det blir problem. Att få en frihängande fläkt i just vitt är viktigt för oss då vi inte i övrigt kommer att ha rostfria detaljer i köket.

Detta var fläkten vi från början valt men då i helt vitt utförande. Orleans från Thermex.


Nu hoppas vi kunna komma till en  ny lösning. Antingen någon likvärdig variant som går att få vitlackerad. Eller om det ännu finns möjlighet att välja en helt takintegrerad variant enligt modellerna nedan.

Frågan är hur effektiva de takintegrerade fläktarna egentligen är?! Det är ju väldigt snyggt då man får fri sikt från kökön som är fristående för oss. Vi kommer att få svar imorgon om det ens är möjligt att välja en sådan fläkt så här långt in i bygget...2 kommentarer:

 1. Coolt med takintegrerad, inget jag sett förut.

  Segt när det blir grejer som dyker upp sent.

  //Nybyggare
  Följ vårt villabygge på Gudö

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vi var lite inne på takintegrerat tidigare, men vi tror att vi hoppar det. Dels är det en större investering, ett större "ingrepp" vid installationen och vad jag förstått så är de inte riktigt lika effektiva. Men hittar du någon information som säger motsatsen så säg gärna till :)

  SvaraRadera