torsdag 21 januari 2016

Dagens husbesök

Lite framsteg har skett sedan senaste besöket. Golvet i stora badrummet är färdiglagt men ännu ofogat. Nu börjar man verkligen få en känsla för ett färdigt badrum.


Tre sovrum hade fått sig Golv på övre plan!Idag hade även snickarna börjat med köket men det fanns inget att fota ännu då de just kommit igång. Men jag funderar på att gå tidigare från jobbet imorgon och hämta upp min lilla kille från förskolan för att ta oss ett fredagsbesök tillsammans:) 

Det var idag även killar från Eldabutiken på plats för att börja montera vår öppna spis så jag hoppas att man imorgon kanske kan få se lite framsteg där.
11 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt trägolv och häftiga klinkers i badrummet... Ni har verkligen mkt att se fram emot nu när det börjar närma sig. När ytskicken börjar komma på plats är det verkligen nära inflyttning och varje dag händer det spännande grejer :-)

  //Nybyggare
  Följ vårt villabygge på Gudö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu känns det som julafton varje gång vi är på besök:)

   Radera
 2. Ser fint ut! Vad har ni för trägolv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Golvet är från Norska Boen vilket är det golvmärke som Myresjöhus vill att man väljer när man bygger med dom. Det golv som vi valt från Boen heter Ek Animoso vit mattlack och är i enstavs med 20,9 cm breda plankor.

   Radera
  2. Riktigt snyggt! Vi blir tvungna att byta golv fr Tarkett då de gjort om serierna. Det har i sin tur lett till att jag börjat om, golvtankarna snurrar istället för att bara välja motsvarande i ny serie..

   Radera
  3. Aha, tillbaka till golvtankarna igen alltså. Jag minns hur det var. Vi tyckte det var jätte svårt med golvvalet. Detr är ju sådan stor del av huset och vi tyckte från början att leverantören Boen som vi var knytna till inte hade NÅGRA golv i vår smak. Är det Tarkett ni väljer av?

   Radera
  4. Ja, tarkett. Vi har tillsnörts vecka på oss..

   Radera
 3. Snyggt golv! Vad kostade det extra mot standardgolvet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en extra kostnad på 273 kr/kvm

   Radera
 4. Åh vilket fint badrum! Vad är det för platta på golvet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi känner oss riktigt nöjda med badrummen. Klinkersplattan har vi köpt på Kakeldesign och den heter Staturario Honed Serie M.

   Radera