tisdag 19 januari 2016

Inte långt kvar...

På dagens hustitt var väggarna i övre badrummet färdig kaklade och fogade och klinkers var påbörjade. Det här skedet i husbygget är otroligt kul. Det har hänt nya grejer varje gång man är ute. Nu är det bara drygt 6 veckor kvar till slutbesiktning.

Under väggnischen är det tänkt att vårt badkar ska stå.


30*30 klinkers
Här ska dubbelhandfat & vägghängd spegel in


Utsikt mot baksidan & skogen


Duschhörnan där en duschvägg ska monteras


Flera av taklisterna hade kommit på plats samt att vi hade fått fönsterfoder invändigt på många av fönstren. Detta gör att det känns mer färdigt och man kan se det gråa bryta av fint mot de vita listerna.


Ovan taklister i barnrummen där väggarna är målade någon ton mörkare än övriga delar NCS 2502-Y 


Fönsterfoder

Paket från Vedum med vår badrumsinredning samt Golv från Boen
4 kommentarer:

 1. Men vad trevligt att se! Härligt att ni är nöjda med de grå nyanserna till det vita. Har ni målat med 15 eller 2002Y i köket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I köket likt mycket av övriga allmänna utrymmen av huset har vi målat med 1502Y. I köket syns den färgen målad just runt fönstret som inte kommer att täckas med kakel.

   Radera
 2. Hej! Hamnade idag på er blogg när jag googlade bloggar i min smak då vi ska bygga hus själva. vi är i bygglovsprocessen fortfarande men börjar vilja sätta en del detaljer nu. superfint ser det ut!! tittade på fliken hall och såg ett golv jag gillade. vilket blev det för er till slut? och var hittade ni det som hettet casa nånting? det såg väldigt fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du hittat hit. Golvet i hallen som du syftar på vilket även blev det vi i slutändan valde heter Casa Dolce Casa Velvet i färgen Platinum storlek 60*60. Vi beställde det via vår kakelbutik; KakelDesign.

   Radera