tisdag 17 mars 2015

Slutbeställning del 2

Fler val vi igår gjorde på vår slutbeställning av huset var bl.a dessa:


Klassiksa spröjs på fönstren.

Vi valde trappan Classic från Snickarlaget med steg och ledstång i svartbetsad ask och resten vitmålad. Vi kommer även att utnyttja utrymmet under trappan som förvaring genom att stänga igen här och ha igensatt med en dörr. Det nedre steget kommer att vara ett sk blocksteg med en liten utbuktning vilket är en fin detalj.

I huset har vi även valt till en eldstad från Eldabutiken. Denna heter Jötul 16C. Jag gillar verkligen utrymmet för vedförvaring längs ned. Vår kommer liksom den på bilden att vara placerad i ett hörn i vardagsrummet.


Köksfläkten Orleans är från Thermex och kommer vara frihängande över köksön. Vår har vi valt att få i ett helvitt utförande så att den mer ska smälta in och inte ta för mycket uppmärksamhet.
Mellan hall och vardagsrum/kök kommer vi ha dessa pardörrar vilket känns pampigt!


2 kommentarer:

 1. Jättefina val ni har gjort. Vi är oxå i byggartankar på stjärnvik och har fastnat för lika öppna spis med förvaring under som er, men min fundering är vad fick ni betala för den?

  Mvh/ MarieLouise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket:) Vad kul att ni funderar kring Stjärnvik. Vi gjorde faktiskt vår beställning av öppen spis idag! Vi ändrade oss just i slutskedet och la idag in en beställning på en Keddy K21 som vi föll pladask för. Den gick på 90.000 totalt med allt. Jag tror att jotul är billigare. Den kostar i grundutförande ca 30.000 kr och kommer även i färdigt utförande och muras inte på plats som vår Keddy. Det som tillkommer är iaf skorsten vilket går på ca 20.000 kr och arbetskostnad.

   Radera