tisdag 17 mars 2015

Fokus blandare...

Aldrig har intresset varit större för blandare här hemma tidigare. Något jag aldrig direkt tänkt på eller ens uppmärksammat hos andra innan. Men nu så minsann har det blivit otroligt viktigt att hitta rätt och att de ska gå i den rätta stilen. Imorgon bitti är tanken att vi ska färdigställa vår slutbeställning hos vår säljare på Myresjöhus, det som vi inte hann med på mötet tidigare i veckan. Då kommer vi fokusera på badrum:) Och det är där det dyker upp en massa blandare! Vi valde ju att i köket välja bort Myresjöhus val av köksblandare för att kunna köpa egna. Det ser ut som att vi gör detsamma med badrummet. Dvs väljer bort kranarna i båda badrummet samt även badkarsblandaren och tackduscharna med allt som hör till där.

Här är det vi är inne på att köpa istället. Vi har hittat en snygg serie hos Duschbyggarna som heter Oxford som går i en klassisk stil vilket vi fallit för.



Duschen i guld är otroligt läcker men jag tror vi kommer välja varianten i krom då det kanske kan bli lite för mycket gulddetaljer annars.



 Badkarsblandare Duschbyggarna




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar