måndag 9 november 2015

Avdrag för kakel & klinkers:)

Nämnde tidigare att vi hoppades på ett avdrag för kakel och arbetskostnad för de badrumsväggar där vi helt väljer bort kakel och istället kommer att ha målade väggar. Nu har vi fått återkoppling och gehör gällande detta och vi får ett avdrag på totalt 975 kr/kvm. Detta är då avdrag för standardkaklet som ej används samt arbetskostnaden som besparas på att ej behöva sätta det. Detta ger oss ett avdrag på totalt 15.000 kr som kan användas för vår merkostnad på övrigt kakel & klinkers och övrig extra arbetskostnad. Vi känner oss väldigt nöjda med att nånstans kunna göra en "besparing" även fast det ju inte blir det i slutändan då vi ändå slutar i en rejäl extra kostnad för våra kakel & Klinkersval. Så snart är vi hemma med våra val vad avser kakel & Klinkers. Nu inväntar vi endast pris på sista plattan.

3 kommentarer:

 1. Perfekt ju! Pengarna går säkert åt i slutändan men det låter som ett bra avdrag. Hoppas du vill visa era val av kakel/klinkers sedan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju så att huset suger allt kapital det kan för att få bli så underbart som vi vill ha det:) Har tidigare skrivit lite kort om kakel och klinkers valen den 22 oktober.

   Radera
  2. Så är det, pengarna kommer gå åt! Tittade på ditt tidigare inlägg, snyggt! Vi har ju inte kommit så långt men min sambo är helt övertygad att vi ska sätt kaklet i halvförband i både badrum o kök precis som ni.

   Radera