söndag 11 oktober 2015

Balkong möbler

Idag har det varit en riktigt härlig höstdag och vi har passat på att sitta ute och mysa på vår balkong i solen. I nya huset kommer vi att ha en balkong från vårt masterbedroom som vetter i västläge dvs kvällssol.

Nu idag när vi haft lite balkonghäng börjar vi även fundera på vad vi vill ha för möbler på vår lilla "sovrums balkong". Tanken där är mer att kunna sitta på eftermiddag och kväll och kanske mycket när barnen lagt sig o ta ett glas vin bara vi två i solnedgången med tända ljus:) Så därmed mer balkongmöbler i form av två fåtöljer med sköna kuddar och en varsin filt. Hittade lite fina varianter på nätet.







Känslan man vill ha på kvällen...
Bild från nuvarande lägenhetsbalkong tidigare iår

2 kommentarer:

  1. Ramlade av en tillfällighet in på din blogg och såg att ni skulle bygga med Myresjöhus, det var det som fick mig att fortsätta läsa :-) . Vi bygger också med Myresjöhus och idag har vi varit i Myresjöhus och kollat in fabriken. Fick tyvärr inte se vårt hus som inte låg i produktion men ett annat som också skall levereras denna veckan (42). Likheten var att det var 2,70 takhöjd och misstänker att det kanske kan vara ert hus vi såg, Det var det huset och vårt som skulle levereras i slutet av denna veckan med just 2,70 i takhöjd. Lycka till med allt, kommer att fortsätta följa er! Själv bloggar jag på Myresjöhus hemsida, familjen Ceder :-) och vill du se bilder så kommer jag lägga upp dem på min sida där. Mvh Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att ni vart och besökt fabriken! Vårt hus ska levereras på måndag. Tänk om det kanske var vårt hus ni såg. Jag ska in och spana in ert bygge:)

      Radera