onsdag 14 oktober 2015

Snart dax att spika färgvalen...

Idag har jag en ledig eftermiddag hemma i lugn och ro. Har suttit och klurat lite med färgvalen i huset och pratat med vår målare hur han vill att vi meddelar honom färg/tapet val enklast.

Det kommer att bli ett enhetligt färgtema i huset med grått i grunden. Färgvalet i de flesta utrymmen i huset blir en ljusare grå nyans för att bryta av vacker mot de vita listerna mest troligt NCS 1502-Y. I vårt sovrum blir det en mörkare grå målad nyans Alcro Pearl Grey. I det ena barnrummet blir det även där en lite mörkare grå nyans som är något ljusare än Pearl Grey eventuellt NCS 2502-Y och sedan en fondtapet från Ferm living i grått och vitt Harlequin mönster. Förhoppningen är sedan ytterligare ett barnrum med samma grånyans som det första med någon fondtapet-vägg, men det får framtiden utvisa...
Gästrummet blir en grå-grön nyans som kallas "Tant-Johannas gröna" NCS S 3005-G20Y" I badrummen kommer vi på vissa väggar att ha kaklat endast 1,20 upp och sedan målat ovanför och där blir det då målat i en mörkare varmgrå nyans 3502-Y.
Fick även en lugn stund med Ikea Family Magazine som damp ned i lådan idag:)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar