torsdag 4 februari 2016

Mera kök...

Vi hade tänkt åka ut till huset imorgon fredag men tyvärr är inte snickarna på plats då så vi kommer tyvärr inte in vilket är tråkigt. Såg så fram emot att få komma in då det var en vecka sedan sist. Vi får helt enkelt kika in genom fönstren i helgen för att se framstegen. Jag fick dock nedan bilder skickade från snickarna idag på utveckligen v köket.

Nu är alla skåp och luckor på plats. Även luftgallren för kyl och frys både över och under. De har även satt dit sockeln vid golvet som vi fått framflyttad enligt önskemål. Längs med sockeln vid golvet kommer de även sätta vår golvlist från övriga huset vilket blir en snygg detalj. Saknas gör även ugn och mikro som ska in i håligheten. Bänkskivorna kommer förhoppningsvis nästa vecka liksom vår fläkt och sedan ska det kaklas mellan över och underskåpen.
4 kommentarer:

 1. Så fint det blir, v.7 sätter de vårt kök, längtar som en tok! Kul att seera bilder så vi valt samma kök :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. O vad kul att vi valt samma kök! Ja att se köket växa fram är hittills det bästa:) Vad kommer ni att ha för beslag till era lådor och luckor?

   Radera
  2. Likadana som er fast i krom, vi var inne på mässing men då vi inte valt integrerad kyl och frys så blev det krom. Men köpmannahadtag till lådor och knoppar till överskåpen :-). Såg att ni också hade ett infällt fönster i er tvättstuga, vi har det på gästtoaletten av samma anledning ni, att det inte har något fönster. Och dubbeldörrar ut mot spisen har vi också, fast våra går från köket och om jag förstod det rätt så går era mellan entré och vardagsrum :-) Festligt! Gillar stilen!

   Radera
  3. O det blir snyggt med krom också. Vi velade länge vilket vi skulle köra på:) Vi har faktiskt dubbeldörrar både mellan hall och vardagsrum samt mellan vardagsrum och min man "musikrum". Dubbeldörrar är riktigt pampiga tycker jag. Vårt ena par är halvglasade och det andra paret är utan glas.

   Radera