torsdag 25 februari 2016

Endast 1 vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar innan vår slutbesiktning på fredag. Vi längtar såå:) Senaste dagarna har det mest vart fokus på vår nuvarande lägenhet då vi nu på alvar börjat packa ned vårt hem i kartonger och sälja av sånna möbler som vi inte ser kommer nyttjas i nya huset. Jag tror vi haft en blocket köpare här varje dag den sista veckan.)

Idag körde jag förbi huset på väg till jobbet och kikade in genom fönstren då ingen var på plats och det var låst. Ooo så fint det var! All papp på golvet var borttaget det såg rent och städat ut och alla bygggrejer var bortplockade. Vår öppna spis hade även målats vit. Så nu ser nästan allt ut att vara redo för våra besiktningar. Det enda vi saknar nu är en täcksida till ena delen av vår köksö som ska levereras i nästa vecka samt en ny leverans av det tunnteglet som saknades och som även det är beräknat att levereras under nästa vecka.

Nu ser vi fram emot måndagen då vi har vår första besiktning av huset; Kontrollbesiktningen.

Fram tills dess drömmer jag om all fin inredning vi ska börja handla efter att vi fått nyckeln till vårt nya hem:) Här är en läcker lampa som vi får se om vi kan kanske unna oss själva.

Lampa Lux från Krebs


1 kommentar: