söndag 1 maj 2016

Vi har ett förråd!

Från grund till förligt förråd:) Det slutade med att vi beställde ett förråd från Bauhaus. Kostnaden blev i slutändan en viktig faktor för oss då allt med ute miljön dragit iväg mycket mer än planerat. Vi valde dock en sådan modell som vi vart inne på med två separata dörrar in till olika "rum". En öppning med dubbeldörr och en enkeldörr.

Grunden förberedde vi själva med singel, lekablock och sedan reglar över dessa.

Vi gjorde sedan så att vi utnyttjade Bauhaus monteringsservice. Med allt jobb kring flytten, trallbyggehuset mm så kände vi inte att det fanns ork kvar att sätta samman ett förråd. Supersmidigt var det; Två snickare kom och satt samman detta lösvireksbygge på en dag och vipps så hade vi ett förråd.


Allt som allt gick detta loss på ca 28.000 kr inkl monteringen. Sätter man samman detta själv så betalar man strax under 20.000 kr. Tanken är att vi nu i vår målar det själva i vitt med svarta dörrar liksom Huset. Vi ska även se om vi kan utnyttja våra överblivna takpannor för förrådet.

4 kommentarer:

 1. Åh så bra med ett förråd! Vi behöver skaffa ett också. Det ni valt var fint! /vinkelhuset

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi är nöjda och det var prisvärt:)

   Radera
 2. Vart har ni hittat detta förråd och vad var priset om man får fråga? /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag skrivit i inlägget så kommer förrådet från Bauhaus. Priset är 18:000 kr och det kommer då som en byggsats i lösvirke. Vi nyttjade dock Bauhaus monteringsservice och fick det uppmonterat av 2 st snickare samt att vi valde att få förrådet utkört till oss och då gick notan på ca 28:000 kr men vi fick då ansvara för att bygga grunden själva och hade ingen möjlighet att nyttja något rotavdrag då huset är nytt.

   Radera