fredag 27 maj 2016

Ny skänk

Vårt hem växa sakta till. Ny skänk på plats i vardagsrummet. Beslagen har vi själva bytt ut mot egna för att matcha köket:)
Skänken "Maja" från Mio där vi istället för de kromade beslagen har satt dit egna i matt mässing.6 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Gillade idén med tv-bänken från tidigare inlägg. Vi beställde marmorskiva via deras leverantör till badrummet. Kanske ska göra en repris där, skivan kan ju göra hela möbeln 👏👏

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja tv bänken kändes onekligen snäppet lyxigare med skivan på. Kör på det tycker jag. Vi var för övrigt på resarö idag o hälsade på min pappa men kom inte ihåg vilken adress ni byggde på. Får bli en titt nästa gång:)

   Radera
 2. Undrade vilken färg ni har målat väggarna med. Letar själv genom en massa ncs-koder för att hitta en perfekt grå och den ni har ser väldigt fin ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det där med ncs koder är inte lätt! Även vi höll på en massa fram och tillbaka innan vi landade. Vi är väldigt nöjda med vår och det är 1502-Y20R.

   Radera
  2. Alla dessa koder! har ju bollat de m dig en del, fram och tillbaka.. Vi bytte till S 0500n på alla snickerier o grått utan gult i tillslut. Så kan det gå, bara en parentes..

   Radera
  3. Aha, blev det så tillslut! Hoppas ni blir nöjda. Färgen ser bra ut på bilderna:)

   Radera