fredag 11 mars 2016

Badrumsdrömmen


Det känns fortfarande overkligt att hänga i vårt underbart stora badrum på morgonen när solen lyser in och man kan blicka ut över skogen. I morse upplevde jag dock på riktigt att vi nu bor i hus då jag tog en alldeles för lång dusch och varmvattnet helt plötsligt tog slut!! haha bara att vänja sig eller ändra inställningen till det som heter "LYX".


Nu har vi beställt krokar och toarullshållare till vårt större badrum. Vi hoppas att dessa kan bli bra. De kommer från Gyllenhak. Det kanske även kan bli en handuksstång framöver. Vi låter allt ta lite tid så vi hinner känna in vad det är vi vill ha.

2 kommentarer:

  1. Härligt! Måste kännas nästan overkligt att hela processen med byggandet är över. Vi sa här hemma ikväll att detta är näst sista fredagen i detta huset, det är för oss overkligt :-). Ha en fin helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns verkligen overkligt att efter sån lång väntan och så mycket val och tankar äntligen få flytta in i huset. Nu börjar det roliga att få in alla möbler och få köpa till saker som kan passa här. VI gjorde också så att vi mot slutet räknade ner hur många dagar det var kvar att sova i gamla lägenheten innan flytt.

      Radera