tisdag 6 oktober 2015

Badrumskakel kval...

Igår ramlade jag på dessa otroligt snygga bilder på badrum! Vita avlånga fasade kakel med vit fog. 
Love it! 

Vi var tidigare inne på denna variant med fasade kakel men med ljusgrå fog men lämnade den varianten och tyckte vi skulle ha vita kakel utan fasad kant. Men nu är jag tillbaka här igen då med den lilla justeringen att fogen ska vara vit:) Tänk vad velig man är... Nu måste vi dock göra våra val innan månaden är slut. Min man är dock fortfarande inne på att ha kakel utan fasning, aj aj! Första gången vi tycker olika. Vi får se vart vi landar:) Vi får se vad jag själv tycker om en vecka! 











 Bilder på kakel utan fasad kant








2 kommentarer:

  1. Jag hade också valt utan fasade kanter. Men med är klassiskt och fint det också. ��

    Vår plattsättare avråder från vit fog för att den blir gul och missfärgad. Går säkert om man håller lite ordning på det och gör rent. Men sååå snyggt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blir nog tillslut utan fasade kanter med ljusgrå fog. Vi försöker tänka mycket på att det ska hålla i tiden också och inte vara något man ledsnar på för snabbt eller som kommer kännas för omodernt inom kort. Jag faller ofta för sådant som just nu är på "hitlistan" så det är bra att min man ibland tänker steget längre. Och det är ju som du säger kanske inte det mest praktiska med vit fog...

      Radera