lördag 2 juli 2016

Förvaring under trappan


Vi är väldigt nöjda med att vi valde en "stängt trappa" dvs att bygga igen ytan under trappen för att få till förvaring på denna yta. Jags minns hur positivt överraskade vi blev när vi fick se utrymmet för första gången. Det var så mycket större än vi kunnat föreställa oss. Nu när det vi bott här i 4 månader (tiden går snabbt) så har vi tillslut fått till förvaringslösningar här inne.
Idag på förmiddagen så har vi skruvat ihop vårt skoskåp som stått i en kartong sen vi flyttade in. Väldigt smidigt att kunna ha de skor som inte används dagligen förvarade här men ändå lättillgängliga från hallen.


Skoskåp "Bissa" från Ikea


Vi har sedan fäst en klädstång här inne med förvaring av regnjackor och sådana jackor som inte används vissa säsonger eller så ofta.Bakom ridån av jackorna i det lägsta utrymmet har vi ställt in ett skoställ där vi kan säsongs förvara skor.


3 kommentarer:

 1. Precis så där tänkte vi också, förvaring kan man aldrig ha för mycket av! Svårt utrymme att optimera bra, men fiffigt med klädstången! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mycket med förvaring är toppen! Man får in rätt mycket i detta utrymme.

   Radera
 2. Superbra! Jag har en dröm om att vi äntligen ska kunna ha ordning och reda och "var sak på sin plats" när vi flyttat in men vi får nog börja att rensa ut saker först, ett av problemen är att vi har för mycket grejer, hrm... ;) Du har löst det bra. Skönt att ha kläder och skor i närheten men ändå undanstökat. Tack för inspiration! :)

  SvaraRadera