måndag 6 juni 2016

Målardag

Idag har vi haft en heldag att ägna åt att måla. Vårt förråd har nu fått sig ett första lager av den slutliga täckfärgen samt att dörrarna är målade i samma färg som våra entrédörrar på huset för att matcha snyggt.Den ena dörren är färdigmålad utvändigt och det krävdes tre lager av täckfärgen för att få ett bra resultat.'
Efter mycket velande har valet av fasadfärg tillslut landat i Norsjös Super Tech One. Det ska vara en färg som håller i 16 år. Det var även märket som vår husleverantör rekommenderade med tanke på deras underarbete med grundolja och grundfärg. Förhandlade även till mig ett bra pris:)

4 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat! Blir verkligen glad av att se hur ert hem växer fram, ser riktigt fint ut - det inspirerar oss i vårt byggprojekt!

  Det känns väldigt avlägset innan vi är där, men nu börjar äntligen vår egna resa ta fart! Just det där med färg är något vi skjutit framför oss lite, jag antar dock att vi är lite bundna redan eftersom vi tog en grund- och mellanstrykning från fabrik, så sista strykningen ska väl helst vara samma gissar jag på...

  SvaraRadera
  Svar
  1. O vad roligt att höra att vi kan inspirera med vårt bygge. Hoppas att ni kan få en lika härlig byggresa som oss.

   Radera
 2. Vi har valt samma färg, eller märke rättare sagt. Var helt inne på Alcro Bestå som en målare rekommenderade men det skulle innebära grundmålning och två lager (minst) nu valde vi Norsjös One Super Tech i färgen trägrå 1 (vitt). Eftersom Myresjöhus dessutom har använt sig av det från början. 16 år till nästa målning och självrengörande låter ju bra, Börjar måla i helgen... Fint ni har fått det med stenläggning och allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasmin visst låter det bra med 16 år och självrengörande:) Även vi tog den då det är det som Myresjöhus målat med innan och då rekommenderar.

   Radera