fredag 25 september 2015

El-tillval

I veckan har vi haft möte med vår elektriker och fått hjälp med el-tillvalen för huset. Det var ett kul möte men inte billigt. Haha! Vi fick bra hjälp och guidning och vi gick igenom rum för rum vad avser kontakter, lampor, tv uttag mm. Det är många kontakter per rum som redan ingår som standard. Huset levereras redan med vissa kontakter/uttag som finns placerade i ytterväggarna så dessa går ej att flytta. I övrigt gick det bra att flytta runt uttag som man ville och även lägga till fler vilket vi gjorde på vissa ställen.

I övrigt la vi till spottar i badrummen, hallen, köket och walk-in-closet och även dimmer till vissa lampor.. Vi la även till belysning längs med trappan mellan våningsplanen. belysning på fasaden och litet annat smått och gott. Totalt landade våra eltillval på ca 80.000 kr.

I helgen ska vi kolla på entrébelysning vilket vi fick till uppgift att köpa in så snart som möjligt och leverera till elektrikern. Kul nu att det händer lite grejer:) Nu är det bara 3 veckor kvar innan vårt hus levereras!!
Trappbelysning liknande den vi valt

Entrebelysningen har vi tänkt i denna stil


2 kommentarer:

  1. Jäklar va dyrt! Men väl investerat ändå!
    /vinkelhuset.blogg.se

    SvaraRadera
  2. El är dyrt! Men jag tror att det är värt att investera lite extra.

    SvaraRadera