måndag 29 februari 2016

Kontrollbesiktning Check

Idag äntligen var det dax för den första besiktningen; Kontrollbesiktningen. Allt gick galant! Vår besiktningsman sa att det måste vara rekord för Myresjöhus med enbart två anmärkningar. En fog som saknades i hallen samt en defekt på duschdörren som faktiskt uppstod under själva besiktningen när dörren av någon anledning gick i lås pga någon magnetlist som fallit ned.

På fredag är det alltså dax för vår slutbesiktning och om vår säljare lyckas få fram en ny duschdörr tills dess så blir det ett helt felfritt Myresjöhus som överlämnas till oss. Jag vet att Myresjöhus gärna vill detta och även vi hoppas på det. Så vi får de om de kan jaga fram duschdörren:)

Här kommer några av de bilder jag tog. Lägger nog ut fler imorgon men nu är det dax att packa fler flyttlådor om vi ska kunna flytta till helgen.

Vår vackra öppna spis var nu målad


Vårt badrum på övre plan. Ett av mina favvorum. Stort, rymligt och härligt ljusinsläpp med skogen som utsikt.

Här uppstår felet med duschdörren som gick i lås


Min man fick lära sig hur man öppnar vindsluckan


7 kommentarer:

 1. Stort grattis till er! Badrummet ser ut som en dröm, hotell lyxigt.

  SvaraRadera
 2. Hej, vad är det för grå färgkod/kulör på väggen i vardagsrummet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgkoden är 1502-Y20R:) Vi är riktigt nöjda med den.

   Radera
 3. Är det samma som den du skrev om tidigare i din blogg eller ändrade ni er. Tror du skrev om NCS S 1502-Y men 20 var nytt såg jag? Jättefint iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det stämmer. De är väldigt snarlika och hade nog blivit fina bägge två. 1502-Y20R som vi i slutändan valde har förutom lite gulton i sig även en gnutta rött. 1502-Y har 2% färgblandning och då enbart gult, 100% Gult. Medan 1502-Y20R även den har 2% färgblandning där 80% av färgblandningen är gul och 20% är rött.

   Radera
 4. Hej, vad är det för märke på färgen? Tittade på Beckers idag på Bauhaus och de sa att det inte hade den färgen med lite rött i? De kollade även koden men hittade inget :(., Vart köpte ni er färg? Märke?Tack för all hjälp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märket är Jotun. De kan blanda den färgen.

   Radera