torsdag 30 juli 2015

Beviljat bygglov

Nu har vi fått vårt bygglov beviljat vilket känns skönt! Då man i bygglovet även måste få husets fasadfärg godkänd av byggnadsnämnden är det nu bestämt att det blir ett vitt hus liksom många andra valt i vårt område. Kanske lite tråkigt men det känns klassiskt och tidslöst. Det blir svarta dubbeldörrar i entrén och svarta takpannor.

Det har för oss känts som lite dötid i bygget en tid nu då vi inte själva ser att det händer nått med huset då det nu tillverkas i fabrik. I oktober är det iaf sagt att husets ska levereras vilket blir spännande. Skalet sätts då upp på ett dygn.

I slutet av augusti ska vi ha byggstarts möte då vi får reda på mer detaljer kring vårt bygge såsom vilka underleverantörer vi får såsom sickarteam mm. Vi kommer då även få ett inflyttnings datum spikat vilket blir mycket intressant. Då vi redan fått vår lägenhet såld så vill vi verkligen inte att det ska bli några förseningar utan att vi får flytta in i mars månad.

Just nu går många tankar och diskussioner till de val i huset vilka ännu ej är spikade såsom kakel och klinkers, blandare i badrum och kök samt kommande eltillval.

1 kommentar:

  1. Grattis till bygglovet :)
    Du undrade vilken väggfärg vi hade i sovrummet och det är Alcro Pearl Grey - älskar den verkligen! Ger ett lugnt och behagligt intryck!

    SvaraRadera